Wetwinkel Amsterdam

Bezoek ons spreekuur

Iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30 is er een gratis inloopspreekuur. Een afspraak maken is niet nodig.

Voorbereiden op spreekuur

Openingstijden

Voor het bezoeken van ons gratis inloopspreekuur voor juridisch advies, iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30 is het maken van een afspraak niet nodig. Op feestdagen en in de zomervakantie kunnen onze openingstijden afwijken, kijk hiervoor op onze website of Google pagina. 

Meenemen naar spreekuur

Om u goed te kunnen helpen vragen wij u alvast, voor zover mogelijk, alle relevante documenten die met uw vraag te maken hebben mee te nemen. Denk hierbij aan een huurovereenkomst of arbeidsovereenkomst, correspondentie en andere gegevens. 

Routebeschrijving

Vanaf Amsterdam Centraal met de tram (22 min.)

De Wetwinkel is te bereiken met de tramlijn 9. U stapt uit bij de halte Artis. U loopt de plantage kerklaan in waarbij u wegloopt van Artis. U blijft deze weg volgen, deze gaat over in de Roetersstraat. U vervolgt de weg tot u aan uw linkerhand de Nieuwe Achtergracht ziet. Hier vindt u de Law Hub, in dit gebouw bevindt zich Stichting Wetwinkel Amsterdam.

Vanaf Amsterdam Centraal met de metro (12 min.)

U stapt uit op de halte Weesperplein; u vertrekt in oostelijke richting op de Sarphatistraat. Na zo’n 250 meter lopen slaat u linksaf de Roetersstraat in. U vervolgt de weg tot u aan uw rechterhand de Nieuwe Achtergracht ziet. Hier vindt u de Law Hub, in dit gebouw bevindt zich Stichting Wetwinkel Amsterdam. Metro 51, 53 en 54 brengen u vanaf het centraal station naar het Weesperplein.

 

Contactgegevens

Ons spreekuur is iedere dinsdag en donderdag van 19:00 tot 20:30.

Bezoekadres:
Stichting Wetwinkel Amsterdam
Nieuwe Achtergracht 164
1018 WV Amsterdam

Correspondentieadres
Stichting Wetwinkel Amsterdam
Postbus 15894
1001NJ

Telefoonnummer (alleen tijdens spreekuren)
020-5254768

info@wetwinkelamsterdam.nl

Vragen? Neem contact met ons op