Wetwinkel Amsterdam

Samenwerken?

Stichting Wetwinkel Amsterdam gaat graag de samenwerking aan. Bent u geïnteresseerd in een samenwerkingsverband? Lees hier over de mogelijkheden.

Samenwerking

Stichting Wetwinkel Amsterdam werkt op dit moment samen met de Universiteit van Amsterdam, de Raad voor Rechtsbijstand, De Roos Advocaten, Certa Advocaten, Wintertaling, Palthe Oberman en Flinck Advocaten om haar doelen te bereiken. Wij zijn altijd geïnteresseerd in de uitbreiding van onze samenwerkingsverbanden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Lees dan onze brochure of stuur een bericht naar acquisitie@wetwinkelamsterdam.nl.

Mogelijkheden

Wat ons betreft zijn de mogelijkheden tot samenwerking oneindig. Ons doel is om onze rechtshulp aan een zo groot mogelijk publiek aan te kunnen bieden. Daarnaast willen wij voor onze vrijwilligers een leerzaam klimaat creëren. Leest u op deze pagina onze suggesties voor mogelijke samenwerking, en de instellingen met wie wij reeds een duurzame samenwerking tot stand hebben gebracht. Onze huidige samenwerkingen zijn tot stand gebracht met Certa Advocaten, Raad voor RechtsbijstandUniversiteit van Amsterdam, Palthe Oberman en Flinck Advocaten.

Naast de mogelijkheid die worden genoemd in de brochure is het ook mogelijk voor advocaten om begeleider bij de wetwinkel te worden. Dat houdt in dat een aantal keer per jaar een bijeenkomst wordt gehouden waarin de wij de actuele juridische problemen waar we tegenaan lopen met een ervaren jurist kunnen bespreken.